NAFPLIOPRESS.GR
Image default
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ναύπλιο: Κατάργηση του ΔΟΠΠΑΤ και του ΔΟΚΟΙΠΑΝ – Πως θα ασκούνται οι αρμοδιότητες τους

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός ορίζει ότι από 1/1/2024 ο Δήμος Ναυπλιέων εκπληρώνει τους κάτωθι σκοπούς του καταργούμενου νομικού προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ναυπλιέων-Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου» όπως προκύπτουν από τη συστατική του πράξη και εξυπηρετεί τις δραστηριότητες που ασκούσε: 

− Η ίδρυση και λειτουργία βιβλιοθηκών. 

− Η ίδρυση και λειτουργία κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, καθώς επίσης κατασκηνώσεων. 

− Η λειτουργία πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής. 

− Η εφαρμογή πολιτικών για την ανάδειξη και προστασία του τοπικού πολιτισμού, η προβολή των πολιτιστικών αγαθών και των σύγχρονων πολιτιστικών έργων που παράγονται σε τοπικό επίπεδο µε τη δημιουργία αθλητικών, πολιτιστικών και πνευματικών κέντρων, μουσείων, πινακοθηκών, κινηματογράφων και θεάτρων, φιλαρμονικών σχολών διδασκαλίας μουσικής, σχολών χορού, ζωγραφικής, γλυπτικής κ.λπ. καθώς και η μελέτη και εφαρμογή πολιτιστικών προγραμμάτων.

 − Η ανάδειξη και η προστασία μουσείων, μνημείων, καθώς και αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων της περιοχής και των εγκαταστάσεων αυτών σε συνεργασία µε το Υπουργείο Πολιτισμού. 

− Η ανάδειξη της σημασίας του Πολιτισμού και Παιδείας, η συνεργασία µε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς η χορήγηση χρηματικών ή ηθικής αξίας βραβείων και επαίνων, η χρηματοδότηση υποτροφιών και η συνεργασία µε φορείς υποτροφιών. 

− Η επισκευή, συντήρηση και αξιοποίηση παραδοσιακών και ιστορικών σχολικών και άλλων κτιρίων καθώς και μνημείων που παραχωρούνται από δημόσιους, πολιτιστικούς, αθλητικούς και ιδιωτικούς φορείς. 

− Η διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων ή η συμμετοχή της σε αυτά. 

− Η διάδοση και διδασκαλία της μουσικής, η ανάπτυξη του μουσικού αισθήματος των δημοτών. 

− Η προώθηση πολιτιστικών ανταλλαγών σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο σύμφωνα µε την κείμενη νομοθεσία. 

− Η ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού µη εμπορικού χαρακτήρα. 

− Η κατασκευή, συντήρηση και διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως σταδίων, γυμναστηρίων, αθλητικών κέντρων και χώρων άθλησης. 

− Η προώθηση και εφαρμογή προγραμμάτων ενίσχυσης μαζικού, σχολικού και εξωσχολικού αθλητισμού και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων. 

− Η προώθηση της επικοινωνίας και της συνεργασίας µε φορείς και υπηρεσίες που ασκούν ίδιο ή παρεμφερές κοινωνικό έργο, αθλητικούς, πολιτιστικούς, κοινωνικούς, επιστημονικούς συλλόγους και κάθε άλλο φορέα στα πλαίσια των παραπάνω σκοπών και επιδιώξεων (Ανάληψη κοινών προγραμμάτων, μελέτες, προγραμματικές συμβάσεις, διοργάνωση αγώνων, τουρνουά κ.λπ.). 

− Η προσφορά στην ανάπτυξη της ελληνικής και παγκόσμιας Λογοτεχνίας, των Τεχνών, της αειφορίας και των επιστημών εν γένει.

 − Κατοχύρωση συνεργασιών µε παρόμοιους οργανισμούς όλου του κόσμου και διεθνείς οργανώσεις. 

− Η προώθηση των ιδεών, δικαιωμάτων και ιδανικών της ελευθερίας της σκέψης και της έκφρασης, καθώς επίσης της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών. 

− Έκδοση εντύπων ενημέρωσης. 

− Η ενθάρρυνση και υποστήριξη νέων συγγραφέων, κυρίως µέσω ποικίλων εκπαιδευτικών δράσεων για όλες τις ηλικίες, καθώς και ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 

− Η δημιουργία και κατασκευή της απαιτούμενης υλικοτεχνικής υποδομής για την υλοποίηση των ανωτέρω σκοπών. 

− Η προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, μέσω της εκπόνησης μελετών που έχουν σχέση με τη διαχείριση του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. 

− Η διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε αντίστοιχα θέματα. 

− Η συμμετοχή σε περιβαλλοντικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

− Η ανάπτυξη και προώθηση συνεργασιών σε θέματα περιβάλλοντος με πανεπιστημιακούς και δημόσιους γενικά οργανισμούς και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, καθώς και με άλλους φορείς ή ιδιώτες.

− Η εκπόνηση τοπικών προγραμμάτων για την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού, αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των εθνικών και ευρωπαϊκών πολιτικών. 

− Η προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων, η προστασία του εδάφους και των εσωτερικών υδάτων (λιμνοθάλασσες, λίμνες, ιχθυοτροφεία, ποταμοί) και η καταπολέμηση της ρύπανσης στην περιφέρεια τους. 

− Η ίδρυση και λειτουργία δημοτικών εργαστηρίων περιβάλλοντος. 

− Η παρακολούθηση του Προγράμματος Καθαρές Ακτές– Καθαρές Θάλασσες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. 

2.Καθορίζουμε ότι από 1/1/2024 οι αρμοδιότητες του καταργούμενου νομικού προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού,Πολιτισμού,Τουρισμού και Περιβάλλοντος Δήμου ΝαυπλιέωνΔ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου » όπως αυτές προβλέπονταν από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας αυτού (ΦΕΚ 4730/τ.Β΄/8-9-2022)θα ασκούνται από τις υφιστάμενες οργανικές μονάδες του Δήμου μέχρι τη σύσταση του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων ως εξής :

Α. Οι αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που προβλέπονταν στο άρθρο 2 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Αυτοτελές Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων του Δήμου . 

Β. Οι αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Γραφείου Προγραμματισμού και Οργάνωσης που προβλέπονταν από την παράγραφο 1 έως και 17 του άρθρου 3 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού ,Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου . 

Γ. Οι αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Γραφείου Προγραμματισμού και Οργάνωσης που προβλέπονταν στην παράγραφο 18 του άρθρου 3 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Τεχνολογιών ,Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Διεύθυνσης Προγραμματισμού ,Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου. 

Δ. Οι αρμοδιότητες του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών και Γραμματειακής Υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και σε θέματα μητρώων και διαδικασιών που προβλέπονταν στην παράγραφο Α)του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου . 

Ε. Οι αρμοδιότητες του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών και Γραμματειακής Υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα γραμματειακής υποστήριξης που προβλέπονταν από την υποπαράγραφο 17) έως και την υποπαράγραφο 21) της παραγράφου Α) του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου . Επίσης οι αρμοδιότητες του Τμήματος Οικονομικών και Τεχνικής Υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες που προβλέπονταν στην υποπαράγραφο 59) της παρ. Β)του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα το Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου. 

Στ.. Οι αρμοδιότητες του Τμήματος Οικονομικών και Τεχνικής Υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα προϋπολογισμού και οικονομικής πληροφόρησης, σε θέματα λογιστηρίου και αποθηκών και σε θέματα προμηθειών υλικών /εξοπλισμού/υπηρεσιών που προβλέπονταν από την υποπαράγραφο 1) έως και την υποπαράγραφο 34) της παρ .Β)του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου. 

Ζ. Οι αρμοδιότητες του Τμήματος Οικονομικών και Τεχνικής Υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα εσόδων και περιουσίας που προβλέπονταν από την υποπαράγραφο 35) έως και υποπαράγραφο 41) της παρ. Β)του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου. 

Η. Οι αρμοδιότητες του Τμήματος Οικονομικών και Τεχνικής Υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα ταμείου που προβλέπονταν από την υποπαράγραφο 42) έως και την υποπαράγραφο 50) της παραγράφου Β)του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Ταμείου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου. 

Θ. Οι αρμοδιότητες του Τμήματος Οικονομικών και Τεχνικής Υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα τεχνικής υποστήριξης που προβλέπονταν από την υποπαράγραφο 51) έως και την υποπαράγραφο 58) της παραγράφου Β)του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. 

Ι. Οι αρμοδιότητες του Τμήματος Πολιτισμού που προβλέπονταν στην παρ. Γ)του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας ,Παιδείας και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου. 

Κ. Οι αρμοδιότητες του γραφείου Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων του Τμήματος Λειτουργίας Αθλητισμού, Ειδικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Προστασίας και Τουριστικής Ανάπτυξης που προβλέπονταν στην παρ. Δ)του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας ,Παιδείας και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου. 

Λ. Οι αρμοδιότητες του γραφείου Ειδικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Προστασίας και Τουριστικής ανάπτυξης του Τμήματος Λειτουργίας Αθλητισμού, Ειδικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Προστασίας και Τουριστικής Ανάπτυξης που προβλέπονταν από την υποπαράγραφο 1) έως και την υποπαράγραφο 8) της παραγράφου Δ)του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Καθαριότητας ,Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου. 

Μ. Οι αρμοδιότητες του γραφείου Ειδικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Προστασίας και Τουριστικής ανάπτυξης του Τμήματος Λειτουργίας Αθλητισμού, Ειδικών Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Προστασίας και Τουριστικής Ανάπτυξης που προβλέπονταν από την υποπαράγραφο 9) έως και την υποπαράγραφο 12) της παραγράφου Δ)του άρθρου 4 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Απασχόλησης και Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

Δημήτριος Ι. Ορφανός

ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Eκπλήρωση των σκοπών του καταργούμενου νομικού προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν)» και καθορισμός τρόπου άσκησης των αρμοδιοτήτων του .

1.Ορίζουμε ότι από 1/1/2024 ο Δήμος Ναυπλιέων εκπληρώνει τους κάτωθι σκοπούς του καταργούμενου νομικού προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν)» όπως προκύπτουν από τη συστατική του πράξη και εξυπηρετεί τις δραστηριότητες που ασκούσε: 

Α) Η φροντίδα βρεφών και νηπίων Η καθημερινή φύλαξη, φροντίδα, ημερήσια διατροφή, διαπαιδαγώγηση και ψυχαγωγία νηπίων και βρεφών των εργαζόμενων γονέων ή γονέων με άλλα κοινωνικά προβλήματα του Δήμου Ναυπλιέων. Η δημιουργία και λειτουργία βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών. Η Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Η ίδρυση και λειτουργία πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής. Η πολύπλευρη νοητική, συναισθηματική, κοινωνική, ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών. Η μετάβαση των παιδιών από το οικογενειακό περιβάλλον στο σχολικό. Παιδοψυχιατρική υποστήριξη. Ψυχοπαιδαγωγική−Συμβουλευτική και γραμμή έκτακτης υποστήριξης. 

Β) Η προστασία και υποστήριξη ηλικιωμένων Η εφαρμογή προγραμμάτων εξωιδρυματικής προστασίας υπερηλίκων και ειδικότερα: Η παροχή ιατροκοινωνικής προστασίας στα ηλικιωμένα άτομα του Δήμου Ναυπλιέων. Η πρόληψη ιατρικών, ψυχολογικών και κοινωνικών προβλημάτων των ηλικιωμένων ατόμων, ώστε να παραμείνουν αυτόνομα, ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου. Η δημιουργία Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων. Η δημιουργία ΚΑΠΗ Η δημιουργία γηροκομείου 

Γ) Η μέριμνα, υποστήριξη και φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων Η Λειτουργία εθελοντών ιατρών. Διοργάνωση Αιμοδοσίας. Η ανάπτυξη εθελοντικού κινήματος. Η Προληπτική ιατρική στα σχολεία. Λειτουργία πολυιατρείου. Λειτουργία συνεταιριστικού φαρμακείου Λειτουργία συνεταιριστικού παντοπωλείου Λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων. Βοήθεια στο Σπίτι. Έκδοση εντύπων ενημέρωσης Η εφαρμογή προγραμμάτων προληπτικής υγιεινής και ιατρικής υποστήριξης. Η εφαρμογή προγραμμάτων βοήθειας και υποστήριξης διαφόρων ευπαθών ομάδων πληθυσμού του Δήμου ή και μεμονωμένων ατόμων. 

2.Καθορίζουμε ότι από 1/1/2024 οι αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Υποστήριξης του καταργούμενου νομικού προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν)» Δήμου Ναυπλιέων όπως αυτές προβλέπονταν από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας αυτού (ΦΕΚ 3296/τ.Β΄/9-8-2018)θα ασκούνται από τις υφιστάμενες οργανικές μονάδες του Δήμου μέχρι τη σύσταση του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων ως εξής : 

Α.Οι αρμοδιότητες του γραφείου Επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που προβλέπονταν στην παράγραφο Α. του άρθρου 3 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Αυτοτελές Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων του Δήμου . 

Β. Οι αρμοδιότητες του γραφείου Προγραμματισμού και Οργάνωσης που προβλέπονταν σε όλη την παράγραφο Β. (πλην της υποπαραγράφου 18 αυτής) του άρθρου 3 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού ,Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου . 

Γ. Οι αρμοδιότητες του γραφείου Προγραμματισμού και Οργάνωσης που προβλέπονταν στην υποπαράγραφο 18 της παραγράφου Β. του άρθρου 3 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Τεχνολογιών ,Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Διεύθυνσης Προγραμματισμού ,Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου. 

Δ. Οι αρμοδιότητες του γραφείου διοικητικής υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και σε θέματα μητρώων και διαδικασιών προσωπικού που προβλέπονταν στην παράγραφο Γ) του άρθρου 3 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου . 

Ε. Οι αρμοδιότητες του γραφείου διοικητικής υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα γραμματειακής υποστήριξης που προβλέπονταν στην παράγραφο Γ) του άρθρου 3 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου . 

Στ. Οι αρμοδιότητες του γραφείου Οικονομικής Υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα προϋπολογισμού και οικονομικής πληροφόρησης, σε θέματα λογιστηρίου και αποθηκών και σε θέματα προμηθειών υλικών /εξοπλισμού/υπηρεσιών που προβλέπονταν στην παράγραφο Δ) του άρθρου 3 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου. 

Ζ. Οι αρμοδιότητες του γραφείου Οικονομικής Υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα εσόδων και περιουσίας που προβλέπονταν στην παρ. Δ) του άρθρου 3 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου. 

Η. Οι αρμοδιότητες του γραφείου Οικονομικής Υποστήριξης και συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες σε θέματα ταμείου που προβλέπονταν στην παράγραφο Δ) του άρθρου 3 του ΟΕΥ του νομικού προσώπου θα ασκούνται από το Τμήμα Ταμείου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου. 

3. Καθορίζουμε ότι από 1/1/2024 οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας του καταργούμενου νομικού προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν)» Δήμου Ναυπλιέων όπως αυτές προβλέπονταν από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας αυτού (ΦΕΚ 3296/τ.Β΄/9-8-2018) θα ασκούνται από την ίδια προαναφερόμενη Διεύθυνση του Νομικού προσώπου μέχρι τη σύσταση του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων .

Η Διεύθυνσης Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας του καταργούμενου νομικού προσώπου ως οργανική μονάδα θα υπάγεται απευθείας στο Δήμαρχο ή στον Αντιδήμαρχο που θα ορίσει ο ίδιος με απόφασή του . 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

Δημήτριος Ι. Ορφανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δήμος Ναυπλιέων :Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου Δημητρίου Καραγιάννη

takis takis

25α γενέθλια της Google: «Γενέθλια» για τη μηχανή αναζήτησης με ένα doodle

admin

Δακτύλιος: Διαθέσιμο στο Gov.gr Wallet το σήμα για τα «πράσινα» οχήματα

admin

Αχαΐα: Αίνιγμα οι θάνατοι δύο παιδιών οικογένειας – Πέθαναν σε διάστημα ενός χρόνου

admin

Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας: Υποστελέχωση τoυ Γ.Ν. Αργολίδας και των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας

admin

Να γιατί κάποιοι 60αρηδες δεν μπορούν να «πάρουν» τα πόδια τους

admin

On this website we use first or third-party tools that store small files (<i>cookie</i>) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (<i>technical cookies</i>), to generate navigation usage reports (<i>statistics cookies</i>) and to suitable advertise our services/products (<i>profiling cookies</i>). We can directly use technical cookies, but <u>you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies</u>. <b>Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience</b>.